Kroptimisten.dk

Kranio-Sakral Terapi - til alle aldre

August 2016

Jeg får en henvendelse fra en mor til en dreng (Noah) i 2. klasse. Noah har svært ved at sidde stille og koncentrere sig, og der er mange konflikter. Noah får 1 behandling, hvor vi samtidig taler om skolen og kammeraterne, og Noah sætter selv ord på nogle af sine udfordringer. Noah nyder behandlingen, og da jeg møder moderen 10 dage efter på gaden, tager hun fat i mig og siger "TAK Mette, vi har fået en hel anden dreng!" Vi kan meget lettere bede ham om noget, han er slet ikke så hysterisk mere, det er SÅ rart. Jeg ser Noah endnu engang til behandling, og han nyder det.

Januar 2016

Jeg blev mor i augsust 2015 til en dejlig lille dreng, Noah. Desværre havde vi "startvanskeligheder" med gulsot og maveproblemer. Det gjorde, at jeg fik en efterfødselsreaktion og blev bange for at komme nogle steder med min søn - ikke engang en gåtur med barnevognen følte jeg mig tryg ved. Vi fik kontakt til Mette, da vi forsøgte med Kranio-Sakral Terapi for at hjælpe Noah med hans maveproblemer. Ud over, at terapien hjalp på Noahs mave, så har Mette også givet mig gode råd, tryghed og selvtillid i min rolle som mor. Det har gjort, at Noah er en meget glad dreng i stor trivsel, og jeg er hans selvsikre og stolte mor. Jeg kan varmt anbefale Mette i alle henseender, hvad enten det handler om Kranio-Sakral terapi, sundhedsplejefaglige spørgsmål eller noget helt tredje - hun har gjort en kæmpe forskel i vores hverdag og liv!!

September 2015

Okay Birgitte, når du ikke vil høre, må du jo føle.

Av, jeg har ondt i min ryg. Skulle nok have mærket efter allerede, da jeg kom til skade i Februar 2015 med min fod. Pga dårlig holdning og forkert gang ligger jeg nu med ondt i ryggen. Men jeg vil bare lige sige ALT er prøvet - Fysioterapeut, kiropraktor og massør!!

Men når alt ser sort ud, så er det da dejligt, at man bare kan ringe til Mette Fonnesbæk og få hende til at lappe een sammen igen. Både fysisk og psykisk. TAK Mette for hjælpen. Jeg har sovet i 4 timer nu, og kan uden hjælp stå ud af min seng. Næste gang ringer jeg til dig først!

Hej!

Jeg kontaktede Mette efter flere års smerter i ryg/skulder. Efter første behandling var der en mærkbar forbedring. Jeg var smertefri, afslappet og følte mig "let" i hovedet. Jeg havde ikke forestillet mig, at behandlingen var så effektiv. Det var helt sikker en behagelig form for behandling. De smertestillende tabletter er nu næsten lagt på hylden, og jeg vil helt sikkert vende tilbage , hvis der senere bliver behov , eller hvis jeg blot har lyst - Inge Nielsen 55 år.

Kære Mette

Allerede nu har jeg kun et ord at sige om behandlingen i går - FANTASTISK. Vittus sov efterfølgende 2 sammenhængende timer, vågnede op og lå længe i liften og "snakkede" og kiggede. Det er ALDRIG sket før! Han fik bryst/flaske lidt oftere, som du sagde, men først kl 21.30 i aftes hørte jeg ham græde sådan rigtigt, da han var mega sulten. I dag er det samme - han falder selv i søvn i barnevognen, vågner op og kan ligge selv og kigge. Det er simpelthen imponerende og jeg har fået et helt andet barn. Han vil stadig dreje hovedet mod venstre og bagover, men så bruger vi de teknikker, du viste mig, med at holde ham. WOW - jeg er taknemmelig!

Jeanette, mor til Vittus på 5 uger, som inden behandlingen græd meget, var utilfreds og spændt i kroppen, og ikke kunne sove mere end 30 min sammenhængende.

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud nogle få gange om året, og vil indeholde relevant information samt gode tilbud.

Kontakt

i285134164407684056. szw1280h1280

Kroptimisten

Landskronavej 13
8600 Silkeborg
Tlf; 29784048

info@kroptimisten.dk

Kranio-Sakral Terapi

i285134164383737876. szw1280h1280

Forkæl dig selv med afslappende massage 
- læs mere her.

Om Kroptimisten

i285134164383757112. szw1280h1280

Med en baggrund som sygeplejerske og sundhedsplejerske tilbyder jeg behandlinger i Kranio-Sakral Terapi og Organmassage...

Sociale medier

social facebook box blue   Ikke navngivet 2